Tak ako v závere minulého roka, aj túto jeseň plánujú raperi Vec a Tono S. alias Ultrazvuk priniesť do slovenských klubov Malé Divy. Tak totiž znie názov ich klubového turné, v rámci ktorého tentoraz od 9. septembra do 7. novembra navštívia osem slovenských miest. Medzitým ešte odohrajú špeciálny koncert v bratislavskej Novej Cvernovke.

Ultrazvuk svojou energiou najbližšie rozkmitá Čadcu (9.9.) a Hlohovec (11.9.), neskôr zavítajú v rámci Malé Divy turné aj do Zvolena, Trnavy, Veľkého Krtíša, Piešťan, Žiliny a Bernolákova. Podrobný rozpis termínov a klubov aj s linkami na Facebook eventy nájdete na konci článku.

Fanúšikovia v hlavnom meste sa môžu tešiť na koncert vo štvrtok 17. septembra. V obľúbenom Parku de Palma v areáli Novej Cvernovky sa Branči, Tonči a ich hostia dôstojne rozlúčia s letom a privítajú klubovú jeseň. "Útulný vonkajší cvernovkársky priestor, ktorý toto leto prešiel veľkou zmenou, je na to ako vyšitý a po vystúpení sa všetci znenazdajky presunieme dovnútra, kde sa budeme ešte baviť do hodiny povolenej," pozýva manažér skupiny Michal Turza.


Pre fanúšikov Ultrazvuku bude pripravený aj špeciálny merch v podobe slovenských fair trade tričiek z dielne trenčianskej "slow fashion" značky Primát, ktorých vizuál bude reflektovať špeciálne túto akciu. Grafiku si záujemcovia budú môcť potlačiť sami alebo s odbornou pomocou. Primát je známy podporou upcyklácie a zodpovednej spotreby, preto v prípade, že nebudete potrebovať nové tričko, kľudne si na potlač prineste svoje vlastné. Samozrejme si budete môcť zakúpiť aj CD a LP Ultrazvuk (recenzia), ktoré vám Vec a Tono S. radi podpíšu. Kapacita podujatia je obmedzená, viac info TU.

Termíny a miesta koncertov Malé Divy turné:

9. 9. - Čadca, Déjà Vu
11. 9. - Hlohovec, Craft Beer and Coffee House Pod Smrekom
25. 9. - Zvolen, U Alexa
16. 10. - Trnava, Zelený Kríček
17. 10. - Veľký Krtíš, KC Marťák
23. 10. - Piešťany, Žiwell
24. 10. - Žilina, KC Hoffmann
7. 11. - Bernolákovo, Camino Pub

Prečítajte si tiež: Žúr podľa Ultrazvuku: Angažovaný rap aj rozbláznený kulturák

Redakciu Hudba.sk za skupinu Ultrazvuk informoval Michal Turza. Tlačovú správu sme upravili a doplnili.

Foto: Mili Vigerová