Nedávna karanténa sa určitým spôsobom podpísala na každom z nás, no v niektorých prípadoch zanechala hlbšie stopy. Tak vysvetľujú nečakaný dramatický spád pôvodne nevinného natáčania videoklipu ku skladbe Fresh and Cool členovia formácie The Next Regime.

"Pôvodný nápad na videoklip, ktorý kriticky popisuje pozlátko sociálnych sietí, ktorého sme všetci súčasťou, si začal žiť vlastným životom," hovorí klávesák kapely Dominik Feri. "Na sklonku karantény sme napísali našim priateľom, aby sa doma natočili, ako parodujú či už seba alebo iných influencerov. Materiál, ktorý sme dostali nás milo prekvapil a nápad sme posunuli o kúsok ďalej," dopĺňa spevák Miro Mráz, ktorý mal réžiu klipu na starosti.


Účastníčky klipu si nakoniec medzi sebou vybavili účty v štýle takzaného virtual lockdown fightu, ktorý sa stal obľúbený v dobe karantény medzi hollywoodskymi celebritami. Na počudovanie si to herečky aj pochvaľovali. "Dostať od Pfauserky a dať Špetlíkovej bol vždy môj sen. Vďaka za túto príležitosť," povedala Bára Jánová.

V klipe účinkujú okrem kapely aj Nikola Ďuricová, Ironkap, Bára Jánová, Denisa Pfauserová, Karolina Krezlová, Tonya Graves, Miška Majerníková, Monika Timková, Ha Thanh Špetlíková, Daniela Choděrová, Broňa Kováčiková, Števo Martinovič, Jiří Mádl, Lukáš Tran, Martin Poliačik, Peter Pecha a Filip Kaňkovský.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol spevák kapelyThe Next Regtime, Miroslav Mráz. Text správy sme upravili.