Slovenský spevák Bystrík v týchto dňoch predstavuje novú pesničku Prajem si. Jej hlavná myšlienka pokračuje v odkaze jeho predchádzajúceho singla Nech to trvá z roku 2016.

"Nech to trvá v sebe niesla posolstvo o vážení si reálnych vecí, ktoré v živote máme a do ktorých investujeme čas. Do jednoduchých vecí, ktoré tvoria náš život, ako rodina, skvelí priatelia a čas, ktorý im venujeme," vysvetľuje Bystrík. Na pieseň o tom, že skutočnú hodnotu v živote má láska, rodina a priateľstvo, nadviazal teraz vo svojom novom singli Prajem si, ktorá je postavená na koncepte času a spomienok.

"Keď človek stretne svoju spriaznenú dušu, s ktorou prežíva najkrajšie chvíle svojho života, rád sa k nim vo svojich spomienkach vracia a všetky tie okamihy chce prežívať znova a znova. Najradšej by vrátil čas," opisuje hlavnú myšlienku piesne Prajem si. "Prvé lásky, prvé bozky, prvé tance, narodenie svojich detí - to všetko sú okamihy tvoriace naše najkrajšie spomienky, ktoré v našej mysli prežívame znova a znova... Prajem si, aby sme si vedeli venovať čas. Aby sme si ho nikdy nepriali vrátiť z ľútosti, že sme ho niekomu nevenovali alebo niečo neurobili, ale iba preto, že to bolo krásne a radi by sme to zažili znova," dodáva s úsmevom.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Katarína Vargová. Tlačovú správu sme upravili. Viac aktuálnych informácii o Bystríkovej tvorbe a aktivitách nájdete na jeho oficiálnych stránkach www.bystrik.com a www.facebook.com/BystrikOfficial.

Súvisiaci interpreti: Bystrík