Jeden z najúspešnejších slovenských producentov, Robert Burian, v nedeľu večer odpremiéroval nový videosingel. Je ním skladba s názvom Má všetko čo má mať, do ktorej si prizval speváčku Ronie. Tá pritom len nedávno vydala svoju debutovú nahrávku, na ktorej hosťujú mená ako Majk Spirit či Dominika Mirgová.

Robert Burian, ktorý v roku 2012 prekročil hranice klubovej scény megahitom Žijeme len raz s raperom Egom, prezradil, že spoluprácu s Ronie plánoval už dlhšie. "Keď som pred pár rokmi zachytil skladbu Tomi Popovič feat. Ronie - Je mi to jasné, hneď som vedel, že určite príde deň, kedy oslovím Veroniku na spoluprácu," hovorí dídžej a producent. Ako dodáva, obaja sa po spolupráci na novinke Má všetko čo má mať zhodli, že nebude poslednou skladbou, ktorú spolu nahrajú.

"Pre mňa je Robert Burian legenda našej scény. Keď ma oslovil, bola som nadšená. Je mi cťou robiť s takýmito ľuďmi a som za to naozaj vďačná. Pamätám si, že mi poslal tento podmaz a ja som text napísala vo vlaku cestou z Pezinka do Bratislavy," spomína Ronie na zrod pesničky.

"Veľmi zodpovedne si vyberám umelcov, ktorých oslovujem a som šťastný, že si do svojej diskografie môžem pridať spoločnú pieseň s Ronie. Ku každej svojej hudobnej produkcii pristupujem zodpovedne a s absolútnym rešpektom k umelcovi, pre ktorého podklad pripravujem," dodáva Robert Burian.


Singel dostal poriadne horúci vizuál, ktorý sa nakrúcal ešte v marci tohto roka a hlavnú rolu si v ňom po boku Ronie zahral Michal Gajdošech známy z relácie Farma. "Video malo niekoľko variant. Spolu s Ronie sme sa vo finále zhodli práve na tejto. Určité zábery boli vystrihnuté a niektoré scenzurované podľa jej požiadaviek," vysvetľujú DoubleJ a Tomy Kotty, ktorí spolupracovali na tvorbe klipu.

Robert Burian prezradil, že na rok 2020 chystá ďalšie spolupráce s domácimi interpretmi. "Singel s Ronie je len začiatok a som rád, že začíname práve s našou spoločnou vecou. Už teraz sú pripravené ďalšie dve spolupráce, dokončuje sa tretia a ja verím, že každá z nich odovzdá minimálne toľko dobrej nálady, koľko jej máme my pri produkcii."

Ronie zase plánuje nový rok privítať videoklipom k skladbe Domino z jej rovnomenného debutového EP. Zároveň prezrádza, že už teraz má "šuflík" plný nových skladieb, ktoré by vystačili na album... Fanúšikovia sa teda určite môžu tešiť na jej ďalšie novinky. Viac sa o Ronie dozviete aj v našom rozhovore, ktorý zverejníme v najbližších dňoch.



Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul for Show. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: DoubleJ