Slovenský raper Majself pred pár dňami potešil svojich fanúšikov novou skladbou a videoklipom. Novinka s ľahkou letnou náladou vznikla v spolupráci s dídžejom a producentom Miroslavom "Mairee" Svatým. Majself zároveň prezradil podrobnosti o svojom novom albume, ktorý vyjde už na konci júna.

Po skladbách Ruže (feat. Kali) a Závislý predstavuje Majself v poradí už tretiu skladbu z pripravovaného albumu, ktorý ponesie názov Porcelán. Tanečnou skladbou Vydržím stáť chce Majself fanúšikom pripomenúť, aby sa nevzdávali svojich cieľov a nenechali sa nikým a ničím odradiť.

Skladbu produkoval jeden z najpopulárnejších slovenských dídžejov. "Spolupráca s Maireem vznikla ešte minulý rok v marci, kedy sme pôvodne plánovali len jednu skladbu, no keď mi poslal pack z hudbami, dohodli sme sa, že jednu vec spravíme na jeho plánovaný album a jednu na môj," približuje Majself vznik spolupráce.

Tak ako predchádzajúce videoklipy, aj vizuál k novinke Vydržím stáť nesie špecifickú dejovú linku, ktorú raper vyskladal spolu s režisérom Jurajom Škulom. Ten sa postaral aj o kameru a strih videoklipu. "Chcel som, aby vizuál nebol nejako nasilu motivačný, ale aby z neho išiel pozitívny vibe, nech majú ľudia dobrú náladu, keď si ho pozrú. Zvolili sme koncept aj vďaka supportu LB Servis, ktorý nie je na Slovensku prišli obohratý, a som rád, že sa nám atmosféru z natáčania podarilo preniesť aj do klipu," dodáva Majself.


A čo hovorí Majself o svojej novej štúdiovke? "Na albume Porcelán som sa nelimitoval ničím a skúšal som robiť hudbu čisto podľa toho, čo ma v danom období bavilo alebo hudobne inšpirovalo. Ľudia ma budú počuť v polohách, v ktorých ma už poznajú, ale myslím, že v mnohých ich aj prekvapím. Na albume som pracoval skoro dva roky a verím, že si ho ľudia zamilujú tak ako ja."

"Hlavne sa neviem dočkať, kedy album odprezentujem aj naživo. Už v najbližších dňoch začnem zverejňovať na svojich sociálnych sieťach termíny a zoznam koncertov. Na niektorých zastávkach sa stretneme aj s Maireem a pre fanúšikov mám pripravené aj jedno špeciálne prekvapenie," uzatvára Majself. 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Juraj Škula