Mladá slovenská speváčka Jana Glovaťáková, ktorú mali diváci možnosť spoznať v televíznom programe The Voice Česko Slovensko po boku koučky Janky Kirschner, vydáva po dlhšej odmlke nový pozitívny singel Slobodná spolu s dobrodružným vizuálom.

V novom videoklipe k piesni Slobodná si samotná speváčka zahrala niekoľko úloh, ktorých sa doposiaľ stránila. "Slobodná preto, že sa cítim vo svojom živote voľná a všetko čo mi príde do cesty prekonávam ľahšie ako predtým. Je to motivačný song, chcem aby sa ľudia viac smiali a hodili svoje problémy za hlavu," hovorí Jana Glovaťáková.

O produkciu a zároveň mix a master sa postaral Ľubomír Mazák z Randal Group production a o videoklip sa postaral Adrián Kutný. Koncom roka má speváčka v pláne vydať EP a aktuálne pracuje na nových skladbách. "Čo sa týka videoklipu, nechala som to na Adriána. Chcel v ňom ukázať vo mne rôzne emócie - ako sa bojím jazdy na koni, ako sa bojím vstúpiť do vody. A tieto strachy som v tom klipe prekonávala. Ako už naznačuje názov, pesnička je o tom, že človek prekonáva stále nejaké prekážky a bojuje s tým čo mu život prinesie, tak dúfam, že aj tak bude vnímať tento odkaz aj divák," uzatvára speváčka.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová. Text správy sme upravili.