Vydavateľstvo Navždy Mladí, tak ako avizovalo pri vydaní prvého singla, prináša každú druhú nedeľu nový track. Tentokrát je to videoklip k skladbe Adios Amigos, ktorý síce, rovnako ako predošlé dva kúsky, nahral zakladateľ labelu Ondrej Jurišta, no tematicky aj hudobne je z úplne iného súdka.

Pohodovú hymnu mladých skejterov a oslavu novovzniknutého vydavateľstva striedajú temnejšie nálady a osobný text so slovníkom nevhodným pre deti. Rapová novinka podľa člena skupiny Dornkappel reflektuje stav každého bežného smrteľníka, ktorý sa niekedy ocitol v začarovanom kruhu a nevedel, ako sa z neho dostať von. Žiadne riešenie či návod na šťastnejšiu existenciu však v texte nenájdete, pretože "každý má svoj príbeh a vie, ako urobiť svoj život harmonickejším".

"Túto skladbu som napísal počas obdobia, kedy som bol stratený asi najviac v mojom živote, no keď som ju dokončil, bol som silnejší ako kedykoľvek predtým," hovorí Ondrej Jurišta. Skladbu sprevádza videoklip, ktorý si režíroval aj strihal samotný raper. Za kamerou stál Perkele, ktorý ho zachytil v záberoch s pokazeným autom či v chátrajúcom skelete budovy na okraji lesa. Videoklip sa nakrúcal neďaleko Dunajskej Stredy. O hudobnú produkciu sa postaral Dominik "Re5" Kertys, podpísaný aj pod mixom (spolu s Vincentom) a masteringom. Ďalšia skladba z labelu Navždy Mladí vyjde 20. decembra.


Zdroj: Navždy Mladí (Hudba.sk edit)