Za najlepšiu popovú speváčku by ju asi označil málokto, ale Katy Perry treba uznať, že vie ako zaujať a na vrchole súčasnej pop music sa drží už pekných pár rokov. Jedným z dôvodov sú jej videoklipy, v ktorých často posúva hranice gýča a bizarnosti do extrémov. Inak tomu nie je ani v prípade jej nového singla Bon Appétit.

V dance-popovej novinke Katy Perry spieva o tom, ako je pripravená uspokojiť sexuálne chúťky svojho milého. Text je pritom postavený na množstve výrazov týkajúcich sa jedla a stolovania, ktoré sú použité v kontexte spáľňových hier. Niektoré sú tradičnejšie, iné pomerne bizarné, napr. "roztiahni ma ako bufet", "čerstvo upečená", "roztopím sa v tvojich ústach", "máš tie hladné oči", "môžeš jesť rukami, som na menu" alebo "dúfam, že máš miesto pre najlepší čerešňový koláč sveta".

Katy Perry, videoklip Bon Appétit Zdroj: Youtube

Ako iste tušíte, videoklip tému dvojzmyselného prepojenia jedla a sexu takmer doslovne ilustruje, a tak sme svedkami toho, ako kuchári speváčku naložia do múky, kde ju masírujú a naťahujú ako cesto, obložia ju zeleninou a varia ju v obrovskom hrnci. Počas tohto procesu, ktorý je asi tým najúchylnejším, čo sme v doterajších klipoch speváčky mohli vidieť, má aktuálne na blond odfarbená hviezda niekoľko rôznych účesov. Tým posledným s veľmi krátkymi vlasmi sa prvýkrát pochválila na Instagrame už mesiac pred zverejnením klipu.

S novým sviežim imidžom ju napokon naservírujú na stôl nejakej mafiánskej rodinke v nočnom klube, kde sa nachádzajú aj hosťujúci raperi Migos. Krvavé jatky sa však nekonajú, keďže jedlo zrazu začne tancovať okolo tyče, kým kuchári z ničoho nič zviazaným hosťom zaväzujú oči a čo s nimi robia ďalej si môžeme len domýšľať. Na záver si tak môže samotná speváčka vychutnať svoj obľúbený koláč obložený kúskami ľudského tela. Dobrú chuť!


Videoklip zverejnila len pred pár hodinami a už má viac ako šesť miliónov prehratí. Po hite Chained to the Rhythm ide o druhý singel z jej pripravovanej piatej štúdiovky, ktorej názov ani termín vydania zatiaľ nie sú známe.

PS: Ak ste sem zavítali nejakou nešťastnou náhodou alebo neuváženým kliknutím a chcete si napraviť chuť niečím vkusnejším a menej prvoplánovým, skúste dať šancu novým videoklipom od kapiel alt-J a Fleet Foxes. Oba sú skvelé, vizuálne aj hudobne. Plánujeme ich zaradiť do zajtrajšieho výberu noviniek, no prečo dobrú hudbu nespropagovať aj v "clickbait" článku...


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Katy Perry