Päť slovenských hudobníkov sa spojilo, aby spolu na toto leto pripravili horúcu tanečnú novinku Feelin’ Good. Známy slovenský DJ Milan Lieskovský ešte minulý rok oslovil na spoluprácu producenta tanečnej hudby Philipeeho, ktorého skladby Save me a Feel, môžu poslucháči poznať z éteru slovenských rádií.

"Milana sledujem od začiatkov jeho kariéry a spoločná skladba s ním je môj splnený sen. Ocenil som, že ho zaujal môj štýl a pri spolupráci sme sa vďaka podobnému hudobnému vkusu pekne dopĺňali," vraví Philipee. Nasledovali spoločné sedenia v štúdiu, pričom demo skladby Feeling Good oslovilo textára a speváčku slovenskej kapely BlueZodiac. Na refrén tanečnej skladby zapožičal svoj výrazný hlas aj spevák Maxo z Little Beat štúdia, známy spoluprácami s Celeste Buckingham či Majkom Spiritom.

"Tento singel sme robili vyše roka, čo je môj najdlhšie trvajúci produkčný počin. Teším sa aj z klipu, ktorý sme premakali vizuálnymi a ojedinelými efektami," dopĺňa Milan Lieskovsky. Ako napovedá názov, pieseň je o cítení sa dobre, užívaní si života a prítomnosti druhého.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Filip Hertz.

Súvisiaci interpreti: Milan Lieskovsky