Mladý slovenský huslista Filip Jančík, známy predovšetkým hraním známych filmových skladieb či spoluprácou s hviezdami ako Avril Lavigne a Karel Gott, chystá veľké turné po Slovensku. Nezastavilo ho ani "vypnutie" spoločenského života v prvých mesiacoch pandémie, kedy vystupoval na streche špeciálne upraveného auta a potešil tak desaťtisíce ľudí priamo pod ich oknami.

Jesenné turné sa uskutoční od 4. do 29. septembra v desiatich slovenských mestách, pričom v Bratislave a Košiciach vystúpi Filip Jančík pre veľký záujem dokonca dvakrát.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na akustické koncerty plné veľkolepej hudby z filmových či seriálových hitov, napríklad Gladiator, Game of Thrones, Harry Potter alebo Posledný Mohykán. Zaznie aj tvorba od velikánov filmovej hudby ako sú Hans Zimmer, Ennio Morricone alebo John Williams.



Výnimočné miesta a výnimočná zostava

Pre túto sériu koncertov si Filip Jančík vybral zaujímavé historické priestory - kostoly a synagógy po celom Slovensku, či ikonickú budovu Starej tržnice v Bratislave. Vystúpi s 10-člennou doprovodou kapelou obohatenou o sláčikové kvarteto. Hosťami budú špičkoví hudobníci pôsobiaci vo Viedenskej či Izraelskej filharmónii.

Vstupenky zakúpite na exkluzívne v sieti Predpredaj.sk. Pre fanúšikov, ktorí sa prihlásia do newslettera na stránke www.filipjancik.com/vernyfanusik, pripravuje Filip Jančík špeciálne prekvapenia či zľavy na vstupenky.



Vstupenky:  

Zdroj: PR článok
Foto: archív hudobníka