Len dva mesiace od vydania svojho druhého albumu GUTS prichádza Olivia Rodrigo s novou pesničkou. Skladba Can't Catch Me Now je súčasťou soundtracku k pripravovanému filmu Hry o život: Balada o hadoch a vtáčatkách (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes), ktorý sa do kín dostane už tento piatok 17. novembra.

"Som nadšená, že som dostala príležitosť napísať pieseň pre The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes," ohlásila Olivia Rodrigo novinku na sociálnej sieti. V príbehu o pomste spieva: "Nad mestom padá sneh. Myslel si, že zmyje horkú chuť mojej zúrivosti. A všetok ten neporiadok, ktorý si urobil. Ale som na stromoch, som vo vánku. Na každom kroku uvidíš moju tvár. Ale teraz ma nemôžeš chytiť."

Speváčka napísala skladbu s producentom Danielom Nigrom, s ktorým spolupracovala aj na albume GUTS. Vo videoklipe Can't Catch Me Now sa striedajú zábery na speváčku osamotenú v malej chate či behajúcu po poli, so zábermi z filmu. Pesnička slúži ako úvodná skladba k 17-skladbovému filmovému soundtracku, ktorý vyjde, rovnako ako film, 17. novembra prostredníctvom vydavateľstva Geffen Records.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)