Americká speváčka Janet Jackson plánuje tento rok odštartovať svetové turné. Interpretka, ktorá práve dnes oslavuje 49. narodeniny, o tom informovala na Twitteri. V príspevku tiež fanúšikom sľúbila, že sa tento rok môžu tešiť na novú hudbu.

Speváčka tiež zverejnila video, v ktorom sa síce fanúšikom neukázala, no môžu počuť jej hlas. "Sľúbila som vám, že to budete počuť z mojich úst a teraz budete. Tento rok: nová hudba, nové svetové turné, nový pohyb/hnutie/aktivita (movement). Počúvala som vás. Pokračujme v tejto konverzácii," hovorí vo videu popová ikona, ktorá svoj zatiaľ posledný album Discipline vydala v roku 2008. V svojich dnešných príspevkoch na sociálnych sieťach viackrát použila frázu "My Conversation", čo by mohol byť názov nového albumu alebo singla.



Janet Jackson
má na konte desať sólových štúdiových albumov. Medzi jej najväčšie hity patria single Nasty, Rhythm Nation, That's the Way Love Goes, Together Again, All for You alebo Scream, ktorý nahrala spolu s už zosnulým bratom Michaelom Jacksonom. Na celom svete predala viac ako 100 miliónov kópií nahrávok a patrí tak k najúspešnejším speváčkam v histórii. Počas kariéry získala 32 Billboard Music Awards, 12 American Music Awards, päť Grammy a nominovali ju na Oscara aj na Zlatý glóbus.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk, archív)
Foto: AP Photo/POLFOTO, Benjamin Kuerstein

Súvisiaci interpreti: Janet Jackson