Slovenský raper Bitman si už niekoľko rokov robí meno ako najrýchlejšie rapujúci interpret na našej scéne. Na konte má niekoľko singlov a hosťovačiek, no teraz prichádza čas na jeho debutový album. Ohlasuje ho spoluprácou so Strapom, ktorý mu už roky pomáha dostať sa do povedomia, keďže Bitmanove klipy a videá zverejňuje na svojom silnom Youtube kanáli.

Táto spolupráca teda nie je prekvapením a Bitman si sotva mohol vybrať lepší singel na propagáciu očakávaného albumu. Ten dostal názov Had, čo u väčšiny ľudí evokuje niečo negatívne, no zdanie klame. Bitman si tento názov vybral podľa svojho znamenia v čínskom horoskope a tiež podľa jeho najobľúbenejšieho bojového štýlu v rámci kung-fu.

Svoju záľubu v bojových umeniach ukázal aj v klipe k pilotnému singlu Punisher, ktorý je tiež inšpirovaný známym komiksovým príbehom od Marvelu. Okrem staršieho filmového spracovania sa nedávno dočkal aj úspešnej seriálovej podoby. Popri oboch raperoch sa vo videoklipe objavil aj obľúbený detský televízny herec Dominik Budinský. Režisérom videoklipu je Michal Nemtuda a za kamerou stál Martin Čech. Nakrúcalo sa v priestoroch Pro Paintball.

Samotnú skladbu hudobne zastrešil Hoodini a mix a mastering mal na starosti Marek Šurin. Skladba vychádza pod Strapovým vydavateľstvom White Trash, v ktorom Bitman vydá 28. júna aj samotný album


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Jana Trellová z Ruka Hore. Správu sme upravili.