V máji sa na Slovensku tradične začína sezóna podujatí pod holým nebom. Najviac nabitý program ponúka každoročne Bratislavský majáles, no populárne kapely zvyknú zavítať aj do menších miest a obcí. Presne o mesiac sa uskutoční druhý ročník majálesu v obci Láb na Záhorí, ktorý poteší fanúšikov popu a rocku, ale aj rodiny s deťmi.

Aj tento rok pôjde o jednodňovú akciu, ktorá 19. mája privíta svojich návštevníkov od 13:00 futbalovým zápasom tímov organizátora podujatia  Doda Praženca zo skupiny  Inekafe a starostu obce Láb Mariána Moravčíka. Popoludní sa majáles sústredí aj na tých najmenších. S hodinovým programom vystúpi detský projekt Paci Pac a počas celého festivalu budú k rodinám dispozícii kolotoče.

Hudobný program ponúkne koncertu hostiteľov Inekafe aj vystúpenia skupín No Name, Horkýže SlížeSmola a Hrušky, Rebelent a Roger Out. Koncerty začnú už od 16:00 a potrvajú až o polnoci, kedy poslednú kapelu na pódiu vystrieda DJ Rasty. Vstupenky sú v predaji v sieti Predpredaj.sk v cene 9,90 eur, na mieste budú stáť 13 eur.

Pozrite si kúsok z koncertu Horkýže Slíže na prvom ročníku akcie:


Organizátori sa znovu rozhodli pre miestny futbalový štadión, ktorý ponúka dostatočnú plochu na zabezpečenie kvalitných služieb pre návštevníkov. Ich posilnenie oproti minulému roku zobrali organizátori naozaj vážne a už teraz sa môžu návštevníci majálesu tešiť na množstvo stánkov s jedlom a nápojmi.

Obec Láb je geograficky ideálnym miestom na Záhorí, keďže sa nachádza len 30 kilometrov od hlavného mesta a pár kilometrov od mesta Malacky. Jeden z organizátorov majálesu Dodo Praženec verí, že sa aj tento rok všetci záhoráci opäť zmobilizujú a prídu sa zabaviť.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Facebook event

Zdroj: PR článok / Predpredaj.sk

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Inekafe