Ďalšia skladba z decembrového albumu 2.0, ktorá práve dostala vizuálnu podobu, je skladba Stín. Po úspešných klipoch Proud a Ty se díváš, prichádza opäť s temným čiernobielym vizuálom. Adam potvrdzuje svoju textovú i hudobnú vyzretosť, a skvele to všetko zapadá do celého albumu.

Temná popová spoveď s melodickým a úderným beatom podporená vizuálom, je bezpochyby ďalším puzzle zapadajúcim do albumu. Na klipe sa podieľalo tvorivé trio Ruttner, Vlček, Salavec, ktorí s Mišíkom chystajú aj ďalšie videoklipy. Tých sa fanúšikovia dočkajú v priebehu jari.

Adamovi trvalo päť rokov, kým sa stabilizoval vo zvuku a skladbách, do ktorých postupne dozrieval. Preto sú na doske 2.0 počuť najrôznejšie vplyvy, ktoré Adama sprevádzali. Sám svoju tvorbu komentuje slovami: "Nikdy mi nešlo o kvantitu, ale o to, aby som prišiel s niečím, čo bude znieť trochu inak ako všetko ostatné. Chcel som skúsiť niečo inak a neísť po všetkom hneď prvoplánovo. A rozhodne som nechcel, aby doska bola produkčne monotónna, a tak som sa spojil so všetkými producentmi, ktorí ma kedy zvukovo inšpirovali."


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Tomáš Karpel.

Foto: Kubo Krížo