Zmenila imidž a svoj svet postavila hore nohami. Pri sledovaní nového videoklipu Ariany Grande ku skladbe No Tears Left To Cry budete mať pocit, že sledujete poriadne surreálny sci-fi film. Po vizuálnej stránke ide skutočne o pastvu pre oči, aj keď hudobne asi fanúšikovia čakali niečo iné.

Zdá sa, že Ariana Grande je z toho najhoršieho vonku a je pripravená naplno pokračovať vo svojej dobre rozbehnutej hudobnej kariére. Minulý rok ju totiž postretlo niečo, čo by žiaden interpret na svojom koncerte zažiť nemal. Zastávka jej celosvetového turné v Manchestri sa stala terčom teroristov a o život prišlo 22 ľudí, vrátane detí.

Zdrvená speváčka z pochopiteľných dôvodov prerušila svoje turné a hoci sa neskôr vrátila na koncertné pódiá, zabudnúť na tragickú udalosť nedokázala. Po tom, ako v septembri svoje turné definitívne ukončila, stiahla sa do úzadia a až na pár výnimiek o nej zhruba pol roka vôbec nebolo počuť.

videoklip No Tears Left to Cry Zdroj: Youtube

Už žiadne slzy pre plač 

Na novú tvorbu 24-ročnej speváčky a to, ako sa popasuje s ťažkou skúsenosťou, bol zvedavý azda každý jej priaznivec. Málokto však zrejme očakával, že do novej éry vhupne tak rýchlo. Ariana totiž minulý týždeň odmlku náhle ukončila a zverejnila pieseň s veľavravným názvom No Tears Left to Cry (Už žiadne slzy pre plač). Napriek tomu, že v úvode sa môže zdať, že ide o baladu, ktorú by asi mnohí jej fanúšikovia aj očakávali, pieseň sa veľmi rýchlo zmení na popovú skladbu v strednom tempe.

Snový videoklip k pesničke mal na starosti Dave Meyers, s ktorým speváčka spolupracovala aj na videu k titulnej skladbe filmu Beauty and the Beast. Na konte má tiež klipy ako Havana od Camily Camello či Firework od Katy Perry. V závere klipu si rodáčka z Floridy uctila obete spomínaného teroristického útoku. Záberom na letiacu včelu odkazuje práve na Manchester, ktorého symbolom je toto zviera. Aj samotným textom Ariana odkazuje na nepríjemnú skúsenosť: "Práve teraz som v stave mysle, v ktorom chcem ostať navždy. Neostali mi žiadne slzy pre plač, tak pokračujem, milujem, žijem..." 


Speváčka na novinke spolupracovala so skladateľom Savanom Kotechom, s ktorým v minulosti vytvorila hity Everyday, Side To Site, Into You alebo Break Free. Ruku k dielu priložil aj známy švédsky producent Max Martin (Britney Spears, Backstreet Boys, Katy Perry, Taylor Swift...).

Na novom albume, ktorý by mal vyjsť už čoskoro, Ariana Grande spolupracovala aj s Pharrellom Williamsom a všetko nasvedčuje tomu, že fanúšikovia sú na jej štvrtú štúdiovku plne pripravení. Videoklip No Tears Left to Cry totiž vyšiel len koncom minulého týždňa a dnes už má viac ako 33 miliónov pozretí. 

Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande