Slovenský producent FVLCRVM sa po návrate z turné po Česku, Maďarsku a Chorvátsku už nevie dočkať bratislavskej premiéry svojej novej audiovizuálnej show. "Veľmi sa teším, že turné s týmto výnimočným konceptom uzavriem doma v Bratislave," hovorí hudobník, vlastným menom Pišta Kráľovič.


Doma aj v zahraničí oceňovaný producent FVLCRVM sa vo štvrtok 2. júna predstaví v Bratislave s hybridným live setom a špeciálnou audiovizuálnou show. V bratislavskej Novej Cvernovke odohrá svoje najnovšie hity prepletené ravey remixami a klubovými editmi v nepretržitom energickom sete. 

Hudobná šou na hrane medzi hyperpopom a undergroundovými klubovými žánrami, podporená špeciálnou polopriehľadnou projekciou, vytvára ilúziu hologramu. Vizuál nesie dystopické motívy s futuristickými prvkami abstraktných používateľských rozhraní, ktoré bežia v synchronizácii so skladbami.

"Na tejto live show sme pracovali takmer rok. Bola to drina, krv a pot, ale myslím, že ten finálny výsledok stojí za to!" komentuje FVLCRVM, ktorý je aj sám autorom vizuálov. Scénu navrhol a o svetelné efekty sa stará svetelný dizajnér Jozef Čabo, ktorý pravidelne spolupracuje s najväčšími festivalmi či alternatívnymi divadlami u nás aj v zahraničí.

"Od prvého vystúpenia cítim, že ide o niečo špeciálne a mám dojem, že rovnako to vnímali aj moji fanúšikovia v Prahe, Brne, Záhrebe a Budapešti," dodáva FVLCRVM, ktorý krátko pred turné zverejnil futuristický videoklip k singlu X-tacy, hudobne ovplyvnenému eurodanceom z 90. rokov.


Bratislavský večer otvorí mladý český producent, spevák a raper Matěj Dvořák pôsobiaci pod umeleckým menom BoLs/sLob. "Autentická nálož originálneho žánrového mixu robí z BoLs/sLoB jednu z najnadanejších osobností českej elektronickej scény," píše o ňom Radio Wave.

O afterparty sa postará Kewu z pražskej Addict crew. Talentovaný dídžej a producent už dlhé roky čerpá z čerstvých klubových zvukov - či už ide o živelné rytmy Latinskej Ameriky, tribálny pulz južnej Afriky, výber z nadčasového popu, rapu a R&B alebo novinky z ostrovného klubového undergroundu.

Facebook event

Ukážka FVLCRVM-ovej AV show 2022:



Vypočujte si ďalšie FVLCRVM-ove single z posledného roka:


Redakciu Hudba.sk informovala Tatiana Lehocká. Správu sme upravili a doplnili. Novinky umelca môžete sledovať na jeho oficiálnej stránke fvlcrvm.com a profiloch na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.