Spevácka ikona sedemdesiatych rokov, ktorej život skončil príliš skoro, ožíva opäť vo svojom najväčšom hite V dolinách, tentokrát v tanečnej podobe.

Po 38 rokoch od úmrtia velikána Karola Duchoňa, prichádza slovenský dídžej a producent Mark Voss s tanečnou verziou, ktorou chce roztancovať celé Slovensko. Verí, že charizmatický hlas, text Ľuboša Zemana a overený tanečný rytmus v jednom z najväčších slovenských hitov osloví ľudí každej vekovej kategórie.

Mark Voss má na konte množstvo spoluprác, či už ako producent alebo autor piesní. Je spoluautorom a producentom hitu Cítim vôňu lesa (Borovička), ktorý patrí medzi "milionárov" na Youtube a Spotify. Podieľal sa tiež na produkcii niekoľkých skladieb na albumoch českej speváčky Lucie Vondráčkovej. Spolupracoval a vydával tvorbu aj v zahraničí, napr. v jednom z najväčších labelov tanečnej scény vo svete Revealed records, ktorý patrí dídžejovi Hardwellovi.

Tentokrát stavil na domáce legendy a ako prezrádza, nie je jeho posledný počin v tomto štýle. Postupne budú vychádzať jeho tanečné verzie hitov slovenských a českých legendárnych interpretov a už pred letom budúceho roka vyjde celá kolekcia na albume.

 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Správu sme upravili.