Košický producent Stevon predstavil spolu so speváčkou Adrianou Habrdovou, najmladšou účastníčkou v histórii šou Superstar, novinku s názvom Under Ocean. Novinka je súčasťou Stevonovej debutovej platne Remember, z ktorej ešte minulý rok vydal aj singel Bad Dream.

"S Adrianou to bola jedinečná, veľmi zaujímavá spolupráca. Prvýkrát sme sa naživo videli hodinu pred samotným nahrávaním. Preskúšali sme si pieseň, ktorú sme si spolu prehrali cez video, aby sa pripravila, pokecali sme a šli sme nahrávať," opisuje spoluprácu producent Stevon.

"Keď sme dali prvý pokus, vedel som, že to bude hračka. Adriana má za sebou bohaté skúsenosti a spev má v krvi. Chceli sme aj skúšku osobne, ale mali sme obidvaja nasekané obdobie. Keďže som chcel pieseň zakomponovať do svojho albumu, ktorý bol už takmer hotový, rozhodli sme sa ísť touto cestou, potom Adriana prišla do Košíc do štúdia a pieseň sme nahrali," dodáva.


Adriana Habrdová sa zviditeľnila účinkovaním v Česko Slovenskej SuperStar, neskôr sa zúčastnila celosvetového festivalu v Moskve, kde zaspievala dve piesne - Pokoj v duši od Jany Kirschner a Simply The Best od Tiny Turner. O dva dni neskôr absolvovala aj folklórnu súťaž s piesňou Tota Heľpa a ešte jednou svadobnou piesňou. Vyhrala obe súťaže a ceny odovzdávali presne v deň jej šestnástych narodenín.

"Under Ocean je letný, pohodový song o láske, oceáne. Text sme viackrát upravovali, aby to malo pekný význam a aby nebol príliš zložitý, myslím, že sa nám to podarilo. Text je síce v angličtine, no verím, že song by sa mohol páčiť všetkým vekovým kategóriám. Tento štýl hudby rada počúvam, a potešilo ma, že si práve v tomto štýle môžem opäť zaspievať," hovorí mladá speváčka, ktorá už mala možnosť spolupracovať na skladbe v podobnom štýle s duom Drozďo & Demex. Ide o singel Som to ja, ku ktorému v roku 2017 napísala aj text.

Stevon sa netají želaním, že s ňou plánuje aj ďalšiu spoluprácu, napríklad natočiť naozajstný videoklip, pretože udalosti spojené s epidémiou koronavírusu im umožnili zverejniť zatiaľ iba lyric video. Stevon tiež verí, že budú mať obidvaja časový priestor a ešte tento rok prídu s ďalším spoločným singlom. Adriana momentálne so svojím dvorným gitaristom pripravuje novú pieseň, ku ktorej napísala anglický text. Aj ona dúfa a verí v spoluprácu so Stevonom na ďalších skladbách. Obaja sa tešia aj na krst Stevonovho debutového albumu, ktorý museli odložiť kvôli situácii s COVID-19.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Anna Olvecká, PR manažérka projektu. Text správy sme upravili.

Foto: archív hudobníkov