Mladá 16-ročná Vivien Földing zintenzívňuje spoluprácu so štúdiovou kapelou Adam‘s Golden Band, čoho výsledkom sú aj dve nové rádiové verzie jej prvých skladieb Vtáča a Som len dievča. Na výslednom remixe a masteringu sa zásadnou formou majster zvuku Jozef Krajčovič.

Autorom hudby a textu skladby Vtáča je Vlado Slavík. Skladbu Som len dievča zložil Ivo Petrík a text napísal Rudo Rusiňák. Novinkou v skladbe Som len dievča je gitarový part, ktorý nahral Jimi Cimbala.

Obe tieto skladby dostali nový zvuk a mix z pera Jozefa Krajčoviča, ktorý je podpísaný pod prvé platne skupiny Fermata, Modus, Elán, Banket, Tublatanka, Lojzo, Metalinda, skladby Mariky Gombitovej, Beáty Dubasovej, Vaša Patejdla, Mira Žbirku, Pavla Hammela, Pavla Haberu, Jiřího Korna, Roba Grigorova, Petra Nagya a mnohých ďalších. Mixoval a mastroval také hity, ako Tlaková níž, Vráť trochu lásky medzi nás, Když muž se ženou snídá, Koloseum či skladby z filmov Fontána pre Zuzanu (napr. Voda, čo ma drží nad vodou).

V ďalšom období sa Vivien plánuje sústrediť na štúdium herectva a muzikálového spevu na Konzervatóriu Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici. Popri tom plánuje vystupovať s vlastnými skladbami a pracovať so svojim autorským tímom na ďalších piesňach spolu s kapelou Adam‘s Golden Band.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Stanislav Guláš z Golden Entertainment. Text správy sme upravili.