Anglická popová speváčka Anne-Marie pred niekoľkými dňami zverejnila nový singel Don't Play. Skladba, na ktorej spolupracovali KSI a Digital Farm Animals, sa hneď po vydaní vyšvihla na druhé miesto britskej hitparády. Nestačila len na Drivers License od Olivie Rodrigo.

Niekdajšia juniorská majsterka sveta v karate získala pred dvoma rokmi štyri nominácie na Brit Awards a jej album Speak Your Mind s hitmi ako Friends, 2002 a Ciao Adios sa stal komerčne najúspešnejším debutom roka na Britských ostrovoch. Okrem toho sa 29-ročná speváčka podieľala aj na megahite Rockabye od skupiny Clean Bandit.

Potom sa Anne-Marie na nejaký čas vytratila a hľadala sa v menej úspešných singloch Her a Birthday. Jej čerstvá novinka Don't Play, na ktorej speváčka a skladateľka spolupracovala s producentom Nicholasom Galeom, známym pod pseudonymom Digital Farm Animals, a s populárnym rapujúcim youtuberom KSI, je však vydareným návratom na výslnie. Symbolizuje ho aj videoklip, v ktorom sa zo šikanovanej obete prepracuje na odhodlanú bojovníčku v boxerskom ringu.


Don't Play je už druhou úspešnou spoluprácou dvojice Digital Farm Animals a KSI. V roku 2020 uviedli singel Really Love s Craigom Davidom, ktorý sa v britskom singlovom rebríčku dostal na 3. miesto.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Renáta Tomášová z vydavateľstva Warner Music. Text správy sme doplnili.

Foto: Bella Howard