Americká kapela Of Mice & Men plánuje fanúšikom predstaviť svoj nový koncertný film. Dokument s názvom Unbreakable sa bude zameriavať na skupinu počas tohtoročného turné. O réžiu novinky sa postaral Johann Ramos.

"Sme nesmierne radi, že ponúkneme krátky film režiséra Johanna Ramosa o našom tohtoročnom koncertnom programe," uviedli muzikanti v oficiálnom vyhlásení. Kapela sa tento rok predstaví napríklad 26. novembra v Prahe alebo 8. decembra vo Viedni.

Kapela tento rok v apríli vydala aj singel s názvom Unbreakable, ktorý je jej prvou zverejnenou nahrávkou po tom, ako zo skupiny zo zdravotných dôvodov odišiel spevák Austin Carlile. Pieseň naspieval bagitarista Aaron Pauley, ktorý bol predtým druhým vokalistom. V máji nasledoval ďalší, zatiaľ posledný singel Back to Me.

Prečítajte si: Of Mice & Men opustil spevák Austin Carlile, podľa lekárov už nemôže spievať


Skupina Of Mice & Men vznikla v roku 2009 v kalifornskom meste Costa Mesa. Debutovali v marci 2010 eponymnou štúdiovkou, po ktorej nasledovali albumy The Flood (2011), Restoring Force (2014) a Cold World (2016). S nahrávkou Restoring Force sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostali na štvrtú priečku. Okrem toho majú na konte aj živák Live at Brixton (2016). Zostavu v súčasnosti tvoria Aaron Pauley, Alan Ashby, Phil Manansala a Valentino Arteaga.

Zdroj: SITA (Teamrock.com, Ofmiceandmenofficial.com, archív) + Hudba.sk
Foto: Twitter.com/OMandM