Talentovaná slovenská speváčka Veronika Strapková necelé dva roky po debutovom albume Puzzle vydáva nové EP s názvom Sila je v nás. Titulnú pieseň, na ktorej spolupracovala s raperom Kalim, zverejnila ešte začiatkom júla a doteraz má viac než 770-tisíc prehratí. Teraz ponúka ďalší videosingel s názvom Svet sa točí.

Na rytmickej piesni s jemným nádychom Karibiku VeronikaS opäť spolupracovala s producentom Essom a zvukovým inžinierom Marekom Šurinom. Vyjadruje v nej svoje želanie, aby sme sa všetci mohli cítiť dobre. Pieseň v slohách textovo neohúri, no v refréne vás Veronika ľahko nakazí svojou radosťou zo života a veľmi príjemný je aj bridge so slovami: "Mne sa na tom svete páči, mne fakt málo k šťastiu stačí - trocha slnka, v očiach svetlo, a aby ma ešte párkrát šťastie stretlo." 

"Tá pieseň je len také jednoduché pomenovanie tých najobyčajnejších vecí. Opisovala som, čo vnímam okolo seba. Refrén je o tom, že všetko ide stále ďalej, svet sa pohybuje a my s ním, kým sme ešte tu. Myslím si, že nás všetkých spája jednotná túžba - cítiť sa dobre a prežiť pekný život, kým ho máme," vysvetľuje speváčka posolstvo piesne.

Jej pozitívny odkaz podčiarkuje videoklip, v ktorom môžete v úvode vidieť speváčku aj počas jej návštevy festivalu Sziget v Budapešti. Najmä však videoklip tvoria zábery nakrútené ľuďmi, ktorí Veroniku Strapkovú obklopujú, či už pracovne alebo kamarátsky. Je medzi nimi napríklad herečka Barbora Švidraňová so synčekom, spevák Samuel Hošek alebo Veronikini kolegovia z divadla Tajna Peršič a Michal Tomasy. Okrem nich sú v klipe použité aj zábery fanúšikov, ktorí sa zapojili do speváčkinej výzvy a poslali jej videá z rôznych kútov sveta - napríklad Anglicka, Austrália alebo Ruska, kde ukázali nefalšovanú radosť zo života.


Pozrite si aj videoklip k titulnej skladbe EP Sila je v nás:


Zdroj: Mari Keting / Spirit Music (Hudba.sk edit)
Foto: archív speváčky