Slovenský herec, režisér a hudobník Milo Kráľ prichádza v mesiaci lásky s novou pesničkou s veľavravným názvom Zrelá žena, ktorá je súčasťou jeho pripravovaného albumu. V novinke, ktorú sprevádza vydarený videoklip plný ženskej krásy, spieva o tom, že zrelosť ženám pristane a ich príťažlivosť podčiarkuje aj vek.

"V tejto piesni mi zrejme dajú za pravdu mnohí muži. Náš pohľad na príťažlivosť ženy nie je čiernobiely, ako si to ženy väčšinou myslia. Nie je pravdou, že nás zaujímajú len do istého veku. Neuvedomujú si, že ich príťažlivosť častokrát podčiarkujú práve ich životné skúsenosti a ich následný - iný pohľad na život - jedným slovom ich zrelosť," hovorí Milo Kráľ, autor hudby aj textu.

Ako dodáva, pieseň Zrelá žena nemá medzi ženami robiť rozdiely, ale pokúša sa búrať mýty, ktorými sa staršie ženy často trápia. 


Myšlienku skladby podčiarkuje videoklip, ktorého realizáciu zveril do rúk svojho spolužiaka z filmovej réžie, Tomáša Rafaja. "V hudobnom a obrazovom prevedení sa tak stretáva viacero pohľadov. Klip vykresľuje hru myšlienok muža v kontexte jeho skúseností a minulosti," dodáva Milo Kráľ.

V klipe hrá jednu z hlavných úloh jeho spevácka partnerka a členka kapely Milo Kráľ Band, Barbora Švidraňová, s ktorou sa predstavil aj v predošlom singli, duete Love Song. V novinke sa predstavila napríklad aj Kráľova herecká kolegyňa Betka Stanková, ktorá je jeho seriálovou manželkou v obľúbenom seriáli Nový život.

Spevák a skladateľ plánuje na jeseň 2021 vydať svoj nový album, dovtedy však ešte predstaví niekoľko ďalších videosinglov.

Informácie a fotografie z nakrúcania videoklipu redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Anna Olvecká. Tlačovú správu sme upravili.