YouTuber Anthony Vincent, ktorý je známy unikátnymi coververziami popových hitov, sa tentokrát pustil do skladby In The End od Linkin Park. Vypočujte si, ako by známa rocková pieseň znela, keby ju naspievali The Beatles, Eminem, Michael Jackson, The Doors, Johnny Cash či Daft Punk.

Anthony Vincent sa na svojom YouTube kanáli s názvom Ten Second Songs už "pustil" do takých mien ako Katy Perry či Ariana Grande. Tentokrát si vzal na mušku americkú formáciu Linkin Park a jednému z jej najväčších hitov dodal úplne iný šmrnc. Video si za dva dni od zverejnenia pozreli viac ako 2 milióny ľudí a viacerí z nich pod ním zanechali aj nadšený komentár chváliaci tento obrovský talent. Zaujal ním aj samotného Chestera Benningtona z Linkin Park, ktorý na konci videa divákom osobne odporúča, aby speváka/zabávača sledovali na sociálnych sieťach.

Anthony v rámci viac ako štvorminútového videa bravúrne pracuje so svojím hlasom a napodobňuje rôzne štýly spevu. Napokon, už sme o ňom na Hudba.sk raz písali, takže našich čitateľov novinkou neprekvapí, ale určite poteší. Skladbu In The End si môžete vypočuť v štýle hviezd ako Guns N' Roses, Michael Jackson, Korn, The Beatles, Bob Marley, Enya, The Offspring, Eminem, The Doors, Tech N9ne, Boyz II Men, Johnny Cash, Backstreet Boys, Queen, Alice in Chains, Daft Punk, Led Zeppelin či Frank Sinatra.


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Linkin Park