Dva single stačili dvojici známych britských hudobníkov na to, aby sa už 30 sekúnd po spustení predaja mohli pochváliť správou, že sú lístky vypredané. Bývalý spevák Oasis a gitarista The Stone Roses odohrajú turné už v marci tohto roka.

Podporia ním pripravovaný album nazvaný jednoducho Liam Gallagher & John Squire, ktorý vyjde 1. marca. Turné dua sa začne vo Veľkej Británii 13. marca. V koncertnej zostave spolu s Gallagherom a Squireom vystúpia bubeník Joey Waronker (Beck, R.E.M., Roger Waters, Atoms For Peace...) a basgitarista Barrie Cadogan (Little Barrie). Na väčšine koncertov sa ako špeciálny hosť objaví Jake Bugg.

Setlist koncertov bude zostavený predovšetkým z pesničiek zo spoločného albumu. Nezaznie nič z tvorby Oasis ani The Stone Roses. "Bude to len tento album a možno pár coververzií, ku ktorým sa možno dostaneme," priblížil Gallagher. Na oslavu bleskového vypredania koncertov zverejnili videoklip k aktuálnemu singlu Mars To Liverpool, ktorý obsahuje archívne zábery a fotografie hudobníkov.


Tracklist albumu Liam Gallagher & John Squire:

  1. Raise Your Hands
  2. Mars To Liverpool
  3. One Day At A Time
  4. I’m A Wheel
  5. Just Another Rainbow
  6. Love You Forever
  7. Make It Up As You Go Along
  8. You're Not The Only One
  9. I’m So Bored
  10. Mother Nature's Song


Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)