Po videoklipe k titulnej piesni Pod inou hviezdou prichádza Róbert Fapšo Quartet s celým albumom, ktorý nesie rovnomenný názov. Obsahuje deväť autorských piesní so slovenskými textami. Album sa nedá ohraničiť do žiadneho hudobného štýlu. Môžete na ňom počuť prvky popu, folku, jazzu aj funku.


Róbert Fapšo Quartet
 je na slovenskej hudobnej scéne od roku 2019. Skupina pôsobí v zložení Róbert Fapšo (spev, gitara), Roman Depko (spev, basová gitara), Lukáš Kvaššay (bicie nástroje) a Martin Svitana (klávesy).

Dielo spestrili hudobní hostia Katarína Marošiová, ktorá spieva v piesňach Pod inou hviezdou a Tak pokojne tu spíMichal Vasiľ, ktorý nahral husle v piesni Krajina, a Michal Zachar, ktorý nahrával gitary v piesňach Krajina a Jedným. Hudobník a producent Erik Horák zo štúdia Lososound, ktorý album mixoval, donahrával druhé gitary v piesňach Divoké polia a To najcennejšie a Lukáš Zdurienčík sa postaral o zvukové efekty v piesňach Tak pokojne tu spí a Jar prichádza.

Album sa nahrával v štúdiách Lososound, Room Studio a Pine Hill sound studio. Mastering spravil Tomáš "Gaex" Karásek. Obal albumu nafotil známy slovenský fotograf Michal Zahornacky a o grafický dizajn sa následne postaral Juraj Vačko.

Vydanie nahrávky z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Vypočuť si ho môžete na Bandcampe, na všetkých streamovacích službách (napr. Spotify, Deezer) a kapela ho v plnej dĺžke zverejnila aj na Youtube.



Pozrite si doteraz zverejnené videoklipy albumu:


Redakciu Hudba.sk informoval líder kapely Róbert Fapšo. Správu sme upravili.