Cez víkend odštartovalo koncertmi vo Zvolene a Košiciach jarné turné Slobodnej Európy, nazvané Kristove roky tour. Fanúšikovia si mohli užiť výnimočne dlhé vystúpenia a kapelu hrajúcu vo vynikajúcej forme. Patrične sa im za to odvďačili skvelou atmosférou a zaplnenými klubmi.


Nie vždy však ide všetko podľa plánu, a tak sa z organizačných dôvodov musí Slobodná Európa posunúť termín bratislavského koncertu v Majestic Music Clube, o týždeň neskôr, na 13. mája. Ak niekomu táto zmena nevyhovuje, môže vstupenku vrátiť tam, kde si ju zakúpil.

"Veríme, že naši fanúšikovia vezmú túto zmenu pozitívne. Ako ospravedlnenie sa nám podarilo dohodnúť veľmi špeciálneho hosťa. Našich kamarátov, ale hlavne legendy slovenskej alternatívnej scény - skupinu Bez ladu a skladu na čele s Michalom Kaščákom," hovorí Whisky.

Ešte predtým kapela odohrá koncerty vo Vrútkach (22.4.) a v Nitre (23.4.). Na prelome apríla a mája sa na Slobodku môžu tešiť aj českí fanúšikovia v Brne a Prahe kde sa ako špeciálny hosť predstavia metaloví Catastrofy. O niekoľko dní na to, 7. mája, zahrá skupina v Piano clube v Trenčíne a turné zakončí 13.mája v Bratislave spoločne s Bez ladu a skladu.

Aktuálne termíny koncertov Kristove roky tour 2022:

22. 4. - Vrútky, RC Mlyn
23. 4. - Nitra, Frankie Rock Club
28. 4. - Brno, Melodka (špeciálny hosť: Catastrofy)
29. 4. - Praha, Palác Akropolis (špeciálny hosť: Catastrofy)
7. 5. - Trenčín, Piano Club
13. 5. - Bratislava, Majestic Music Club (špeciálny hosť: Bez ladu a skladu)

Redakciu Hudba.sk informoval Michal Očovan. Všetky podrobnosti nájdete na oficiálnych stránkach kapely.

Súvisiaci interpreti: Slobodná Európa