Zuzana Smatanová dlho a v tichosti pracovala na svojom novom albume a teraz sa rozhodla, že ho s fanúšikmi poriadne oslávi. Dvojalbum Echo im osobne predstaví v troch slovenských mestách, kde s ňou môžu prehodiť pár slov a odniesť si podpísané CD.

Zuzana Smatanová prežíva výnimočné obdobie. Nedávno oslávila 15. výročie svojho pôsobenia na hudobnej scéne, predstavila nový singel Jediný a jediná a následne po dlhých siedmich rokoch vydala nový album. Jeho uvedenie na trh oslávi s fanúšikmi už v najbližších dňoch na autogramiádach v Košiciach (17.6.), Banskej Bystrici (18.6.) a Bratislave (19.6.). Fanúšikovia jej môžu zároveň zablahoželať k narodeninám, ktoré má už zajtra. Práve na štvrtok sme preto naplánovali aj zverejnenie exkluzívneho rozhovoru, v ktorom sa o albume Echo dozviete viac. Všetko, čo vás zaujíma, sa však Zuzany môžete spýtať aj osobne.

"Môj nový album Echo chcem fanúšikom aj osobne predstaviť a podpísať, tak sme pripravili tri autogramiády. Teším sa na stretnutia s ľuďmi v Košiciach, v Banskej Bystrici aj v Bratislave. Album som pripravovala štyri roky,  preto mám po tejto dlhej dobe radosť z dobrej odozvy. Prvýkrát som nenahrávala s mojou kapelou, ale s muzikantmi, s ktorými som nikdy doteraz nespolupracovala. Pre mňa to bolo obohacujúce a inšpiratívne obdobie, dala som do tohto dvojalbumu veľa energie a lásky," hovorí držiteľka šiestich zlatých slávikov pre najpopulárnejšiu speváčku v rokoch 2005 až 2010.

"Názov albumu Echo má symbolizovať ozvenu mojich prežitých pocitov a emócií, ktoré sa odrážajú v mojich pesničkách. Na albume je ich 21, polovica v angličtine a polovica v slovenčine. Ako bonus k albumu pridávam aj DVD zo zákulisia mojej tvorby. Ak sa budú ľudia chcieť dozvedieť viac, rada im odpoviem na otázky," uzatvára Zuzana Smatanová.

Termíny autogramiád Zuzany Smatanovej s albumom Echo:

17. 6. (16:00) - Košice, Aupark 
18. 6. (17:30) - Banská Bystrica, SC Europa 
19. 6. (17:30) - Bratislava, Aupark


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Jakub Gulyáš

Súvisiaci interpreti: Zuzana Smatanová