Hudobná formácia The Youniverse otvára pri príležitosti vydania nového konceptuálneho albumu CMYK dočasný pop-up shop. Otvorený bude od 21. do 28. septembra v Trenčíne na Mierovom námestí 11. Návštevníci si okrem samotného albumu budú môcť zakúpiť tiež propagačné predmety kapely vrátane limitovaných gitarových efektov či celých gitár.

Po dvoch rokoch koncertov, hudobných experimentov, projektov a jednom EP prichádza kapela The Youniverse s debutovým albumom CMYK. Predstaví a pokrstí ho v rodnom Trenčíne vo vlastnom dočasnom pop-up shope. Celá udalosť sa bude niesť, ako už názov albumu napovedá, v štyroch základných tlačiarenskych farbách – cyanovej (v angličtine Cyan), purpurovej (Magenta), žltej (Yellow) a čiernej (Key Black) – ktoré reprezentuje skratka CMYK.


Štyri farby, štyri skladby

Unikátnou formou propagácie chce kapela dotvoriť celkovú atmosféru a zážitok z nového albumu. Práve v pop-up shope si ho totiž fanúšikovia kapely môžu prvýkrát vypočuť aj zakúpiť, to ešte pred jeho oficiálnym vydaním. Na albume sa bude nachádzať celkovo 16 skladieb, vytvorených rovnako v koncepte štyroch farieb. Každú farbu budú zastupovať štyri zvukovo a hudobne jedinečné skladby, ktoré ju pocitovo a atmosféricky zosobnia.

Obchod bude otvorený pre verejnosť od 21. do 28. septembra na Mierovom námestí 11 v Trenčíne. Viac informácií o pop-up shope a novom albume je uverejnených na oficiálnej facebookovej udalosti. Digitálna a fyzická kópia albumu bude dostupná koncom októbra. Finančne projekt podporilo mesto Trenčín.

Čo ponúkne trenčiansky pop-up shop:

CD album CMYK Platňu albumu CMYK (180-gramový double LP White Vinyl Gatefold)
Farebné tašky, mikiny, tričká, pršiplášte a odznaky CMYK
Limitované gitarové pedále ILLEGAL EFFECTS
Limitované gitary od gitaristu a producenta albumu Jerguša Oravca


Redakciu Hudba.sk informovala za The Youniverse Linda Mangunda. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Matej Kukučka

Súvisiaci interpreti: Jerguš Oravec