IMT Smile posielajú ďalšiu ochutnávku z pripravovaného albumu Budeme to stále my. K tvorbe singla Poď so mnou si prizvali aj Kaliho a vznikla pohodová pieseň, ku ktorej uviedli aj videoklip. Ten obsahuje exkluzívne zábery z ich bratislavského štúdia na Kolibe. Ich nová štúdiovka vychádza už budúci týždeň.

Pilotným singlom albumu Budeme to stále my bola rovnomenná skladba, ktorá sa stala obrovským hitom. Okrem toho, že na Youtube má už vyše dva milióny prehratí, v slovenských rádiách je najhranejšou skladbou už trinásť týždňov po sebe. Ďalším singlom, ktorým IMT Smile definitívne potvrdili, že svojim fanúšikom prinášajú naozaj kvalitný album, je pieseň Poď so mnou.

Kombinácia, ktorá funguje - Kali a IMT Smile

O text piesne sa postarali Vlado Krausz a samotný Kali, autorstvo hudby patrí Ivanovi Táslerovi, ktorému sa podarilo prepojiť reggae rytmy s osobitým rukopisom IMT Smile. Okrem Ivana Táslera a Kaliho tu počuť aj speváčku Veroniku Adamčíkovú alias Ronie, ktorá naspievala vokály. K finálnemu zvuku prispel aj slovenský dídžej a producent Peter Pann, ktorý je už roky najbližším spolupracovníkom Kaliho.

"Naša spolupráca s Kalim vznikla úplne spontánne. Keď som zložil hudbu k pesničke Poď so mnou, hneď som tam počul Kaliho. Tak som mu zavolal a povedal mu svoju predstavu. Keďže sa mu môj nápad páčil, zavolal som ho k nám do štúdia. Potom už to išlo rýchlo," porozprával o vzniku spolupráce Ivan Tásler. Za réžiou klipu stojí talentovaný Laco Rychtárik, ktorý už s IMT Smile spolupracoval na videoklipovom "filme" Príbeh príbehov.


Svetový album plný spoluprác

Vydanie albumu Budeme to stále my je naplánované na 26. október. Bude na ňom 10 piesní, medzi ktorými sa objavia aj ďalšie prekvapivé spolupráce, napríklad v podobe skladby Podaj mi ruku so Szidi Tobias alebo s českou kapelou Chinaski v pesničke Osud. Zaujímavosťou je, že album vznikal v štyroch krajinách a na dvoch kontinentoch.

Pieseň Poď so mnou, ale aj ďalšie obľúbené hity od IMT Smile si môžete vychutnať aj na pripravovaných decembrových vianočných koncertoch. IMT Smile vystúpia v Bratislave 6.,7. a 8. decembra, pričom koncert, ktorý sa bude konať 7. decembra, je už vypredaný. V Košiciach sa predstavia 14. decembra.


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Ľuba Svätá z Universal Music. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: IMT Smile