Americká speváčka Fergie zverejnila štyri nové klipy. Štyridsaťdvaročná interpretka ponúkla prostredníctvom služby Youtube videá k nahrávkam Enchanté (Carine), Like It Ain't Nuttin, Just Like You a Save It Til Morning z jej najnovšej štúdiovky Double Dutchess, ktorú uviedla na trh v piatok.

V klipe Enchanté (Carine) si zahrala modelka Kendall Jenner a na jeho začiatku tiež možno počuť rozprávať speváčkinho syna Axla Jacka. Druhý počin, ktorý produkoval jej kolega z The Black Eyed Peas will.i.am, sa už zameriava na samotnú Fergie.


Hlavnú postavu stvárňuje speváčka aj v klipoch k nasledujúcim dvom uverejneným skladbám. Vo videu Just Like You si 42-ročná interpretka zahrala spolu s hercom Jayom Hernandezom, ktorý stvárnil jej partnera. Novinka zobrazuje dve strany ich vzťahu, ktorý je navonok harmonický, ale mimo žiar reflektorov plný hádok.

Vizuál Save It Til Morning je celý nakrútený v čiernobielom spracovaní. Po boku speváčky, ktorá v ňom predvádza rôzne tanečné kreácie, sa predstavil model Mark Vanderloo.


Fergie Duhamel, pôvodným menom Stacy Ann Ferguson, si ako dieťa zahrala vo viacerých filmoch a seriáloch. V minulosti pôsobila v dievčenskej skupine Wild Orchid, s ktorou vydala v období 1996 až 2001 tri albumy. Po odchode z nej sa v roku 2002 pridala k spomínanej formácii The Black Eyed Peas, s ktorou má na konte albumy Elephunk (2003), Monkey Business (2005), The E.N.D (2009) a The Beginning (2010). V roku 2006 vydala sólový debut The Dutchess s hitmi ako London Bridge, Fergalicious, Glamorous či Big Girls Don't Cry. Nahrala tiež pieseň A Little Party Never Killed Nobody (All We Got), ktorá je súčasťou soundtracku filmu Veľký Gatsby (2013).

Sólový comeback ohlásila v roku 2014 singlom L.A. Love (La La), ktorý sa tiež nachádza na novom albume, rovnako ako skladby M.I.L.F. $ a Life Goes On z roku 2016. Okrem vyššie spomínaných videí zverejnila speváčka aj videoklip k skladbe Hungry, v ktorej hosťuje Rick Ross a minulý týždeň predstavila videosingel You Already Know s Nicki Minaj. Celkovo tak už z albumu Double Dutchess predstavila s videoklipmi deväť z trinástich skladieb.


Zdroj: SITA (Billboard.com, archív), Hudba.sk
Foto: AP Photo/ Donald Traill

Súvisiaci interpreti: Fergie