V piatok vydala Kesha svoj nový singel Raising Hell feat. Big Freedia, ktorý je zároveň prvou ochutnávkou z dlho očakávaného nového albumu High Road. Ten vyjde 10. januára 2020 na labeli Kemosabe / Rca Records.

Pesnička začína mäkko pianom a speváčkinym citlivým hlasom a až až postupne sa pridá Big Freedia zvolaním "Let 'go!". Pesničku napísal Wrabel, Sean Douglas a stint, produkcie sa ujal stint a Omega. Zároveň so singlom vyšiel aj videoklip, kde Kesha hrá veriaciu evanjelistku, ktorej dej sa premení na párty v kostole.


Po úspechu albumu Rainbow, ktorý bolo nominovaný na cenu Grammy, vydanie novej dosky High Road prichádza v čase, keď sa speváčka vydáva na radostnú hudobnú cestu plnú sebaobjavovania. Kesha si prizvala veľa zaujímavých hostí, medzi ktorými nechýbajú napr. John Hill, Dan Reynolds, Stuart Crichton, Jeff Bhasker, Drew Pearson, Brian Wilson, Sturgill Simpson, Nate Ruess, Justin Tranter, stint, Wrabel a Pébeo Sebert.

Kesha predala za svoju hudobnú kariéru viac ako 14 miliónov albumov, má na svojom konte cca 6,9 biliónov audio streamov a 1,7 biliónov video streamov. Deväť jej hitov sa ocitlo v TOP 10 prestížneho rebríčka The Billboard Hot 100.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk pochádzajú zo Sony Music.

Súvisiaci interpreti: Kesha