Na konci leta vydal svoj najúspešnejší singel Papapa, ktorého klip za pár týždňov nazbieral milióny pozretí. Jeho kalendár sa plnil klubovými akciami rýchlejšie než kedykoľvek predtým, no napokon tento rok preňho nedopadol šťastne. Ak nerátame šťastie v nešťastí, pretože pri vážnej autonehode nechýbalo veľa, aby prišiel o život.

Dva mesiace po nehode, po ktorej kvôli náročnej liečbe trvalo tri týždne, kým sa mohol fanúšikom na Facebooku prvýkrát ozvať s vlastným statusom, už DJ Mairee myslí na budúcnosť a teší sa na svoj návrat na hudobné pódiá. Fanúšikom sľubuje veľkú tanečnú šou, ktorá sa uskutoční pod holým nebom v areáli bratislavskej Incheby 30. apríla 2018 pod názvom Mairee Only - Open Air. Malo by to byť jeho prvé vystúpenie po viac ako polročnej "PN-ke". Ako sám tvrdí, chce dokázať, že z problémov vzíde ešte silnejší ako bol doteraz.

"Chcem vyskúšať niečo absolútne šialené a hlavne neuveriteľné - historicky prvú Mairee Only žúrku s kompletnou dvojhodinovou show zo skladieb iba z mojej vlastnej produkcie. Chcem, aby to bolo dokonalé, aj pokiaľ ide o zvuk, či vizuálne a špeciálne efekty. Dojalo ma, ako mi po nehode držia fanúšikovia palce. Posielajú mi videá z celého sveta, a tak som sa rozhodol, že im to oplatím tým, čo viem najlepšie. Dokonalou zábavou," vraví Mairee, vlastným menom Miroslav Svatý.

DJ Mairee Zdroj: archív hudobníka

Úspechy zbiera aj na nemocničnom lôžku

Značka Mairee je pojmom nielen u nás, ale aj v zahraničí. Nové úspechy prichádzajú aj v období, kedy sám hrať a tvoriť nemôže. Len pred pár dňami sa na sociálnej sieti podelil o radosť zo zaradenia letného hitu Papapa na španielsku kompiláciu Blanco y Negro Hits 2017, kde sa ocitol popri menách ako Armin van Buuren, Don Diablo alebo Nicky Romero. Ďalšiu skladbu, na ktorej sa podieľal, zase jeden z najpopulárnejších svetových dídžejov súčasnosti Martin Garrix zaradil do svojho novembrového playlistu na Spotify.

Maireeho fanúšikovia na jeho skladby tancujú špeciálny tanec zvaný shuffle, nakrúcajú sa a videami sa ho snažia povzbudiť počas liečby ťažkých zranení. Mladý producent im to chce všetkým oplatiť na párty, ktorá bude porovnateľná s koncertmi svetových hviezd. "Verím, že sa spolu stretneme v čo najväčšom počte v Incheba Expo Bratislava a vytvoríme spolu minimálne takú dobrú atmosféru, ako bola na koncertoch Davida Guettu či The Black Eyed Peas, ktoré sa tam uskutočnili naposledy. Rád by som ľudom ukázal, že aj u nás sa dá všetko pripraviť na úrovni ako na svetových festivaloch," dodáva Mairee.


Okrem Maireeho exkluzívneho setu sa môžu fanúšikovia tešiť aj na hostí z Holandska, Česka a samozrejme aj na slovenských kolegov známeho dídžeja. "Zvukový, či svetelný park bude pripravený tak, aby všetci všetko dokonalo počuli aj videli a nebudú chýbať ani špeciálne efekty či vizualizácie načasované do hudby. Som si istý, že spolu dokážeme urobiť tento večer nezabudnuteľným," uzatvára Mairee, ktorý nám prisľúbil prvý rozhovor po nehode. Náš redaktor sa s ním totiž mal stretnúť v nedeľu 24. septembra, deň po tragickej udalosti, ktorá všetky hudobníkove tohtoročné aktivity a plány zmarila.

Mairee pripravuje aprílovú šou v Inchebe v spolupráci s agentúrou Evency. Tá nedávno na Slovensko priniesla nemecký tanečno-popový fenomén Alle Farben a organizuje tiež festivaly Hip-Hop Žije, očakávané decembrové vystúpenia Rytmusa s orchestrom a množstvo ďalších podujatí.

Vstupenky na Mairee Only - Open Air:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili a doplnili. Viac sa dozviete na oficiálnej stránke dídžeja www.facebook.com/Mairee.Official.