Speváčka Michaela Husárová alias M.U.S po vydaní albumu Me predstavuje videoklip k singlu All I Knew. Uzatvára tak ročné obdobie spojené s vydaním a propagáciou svojho debutu. S producentom Matejom Miklošom pokračujú v spolupráci i naďalej a na tento rok chystajú niekoľko slovensky spievaných singlov. Prvý z nich by mal vyjsť na jar.

Biely až snový nádych videoklipu skladby All I Knew zapadá do doterajšieho konceptu vizuálneho štýlu celého albumu Me. Ku každej skladbe totiž speváčka nakrútila samostatné video s podobnými farebnými a dizajnovými prvkami. Klip k All I Knew je posledným z nich, pričom prvýkrát sa v ňom objavil aj speváčkin producent Matej "Maxo" Mikloš.

Zaujímavosťou je, že skladba mala pôvodne úplne iný názov a nebola určená pre Michaelu. "Maxo túto skladbu robil mimo nášho projektu a plánoval na nej spolupracovať s niektorým zo slovenských raperov. No keď mi ju pustil, tak mi sadla, že do piatich minút som mala vymyslenú spevovú linku a slová. Po nahratí dema sme sa zhodli, že táto pesnička musí byť na albume," vysvetľuje M.U.S.


Odvážny úvod albumu 

Skladba je na debutovom nosiči talentovanej speváčky zaradená hneď ako prvá a je jednou z najodvážnejších piesní z jej repertoáru. "Mala som pocit, že toto nie je úplne môj štýl, no nakoniec to bola najrýchlejšie zložená a dokončená pesnička. Dokonca ju považujem za svoju najobľúbenejšiu na albume. Baví ma posúvať vlastné hranice nielen v skladaní, ale aj v skúšaní rôznych žánrov," vysvetľuje Michaela, ktorá hudbu na albume Me vytvárala spoločne s producentom. "Veľa s Maxom diskutujeme, ako by mali pesničky znieť, aké použiť zvuky, aranž. Spoločne rozhodujeme o každom detaile, navzájom sa učíme, hľadáme a posúvame hranice. Je to veľmi inšpiratívna spolupráca."

M.U.S. si okrem toho sama tvorí videoklipy, ktoré nielen režíruje, ale zastrešuje aj ich produkciu a strih. O kameru sa pri All I Knew, ako aj všetkých ostatných hudobných videách, sa postaral Ivan Hrušovský, s ktorým Michaela spolupracuje už dlhšie. Styling a kostýmy mladej speváčke vymyslela a poskytla talentovaná Sofia Ravasová v spolupráci s vizážistkou Kristy Wolf.

Michaela Husárová po vydaní albumu, ktorý je celý naspievaný v angličtine, plánuje vydávať aj slovenské skladby. S Maxom už majú rozpracované dva single, ktoré vydajú na jar tohto roka. "V angličtine sa mi skladá výborne, ale bolo načase opäť sa posunúť inam. A v slovenčine som si našla tiež druh vyjadrovania, ktorý ma baví," uzatvára mladá speváčka a autorka.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Janka Marczellová. Text správy sme upravili.