Holandský label Spinnin' Records patrí medzi najväčšie súčasné vydavateľstvá tanečnej hudby. Na Youtube má viac než 23 miliónov odberateľov a pod jeho hlavičkou vyšli skladby svetových hviezd ako Avicii, Calvin Harris, Afrojack, Zedd, Martin Garrix, Axwell a mnohých ďalších.

Na oficiálnej stránke vydavateľstva sa však popri hviezdach tanečnej scény môžu v sekcii príznačne nazvanej Talent Pool zviditeľniť aj talentovaní nováčikovia. Šťastie v októbri skúsil aj slovenský producent Mark Voss, ktorý hneď so svojím debutovým singlom hitparádu ovládol. V aktuálnom vydaní rebríčka sa už z prvej priečky posunul na 22. miesto, no aj tak ide o veľký úspech, vďaka ktorému si ho všimli aj viaceré slovenské rádiá.

Mark sa presadil so skladbou U and I, ktorú vytvoril krátko po tom, ako v septembri predskakoval na koncerte Rickyho Martina v pražskej O2 aréne. V piesni hosťuje britský spevák jamajského pôvodu Tony T, známy z nemeckej formácie R.I.O., ktorú môžete poznať vďaka megahitu Shine On (2009). O ženské vokály sa postarala nemecká speváčka Alba Kras. O finálny zvuk singla sa postaral holandský tím, s ktorým spolupracovali aj Ferry Corsten, Sam Feldt, Scooter či Paul van Dyk.


Mladý producent, ktorý sa pred vydaním prvého singla venoval najmä remixom, chce na úspešný štart v roku 2019 nadviazať vydaním dalších zahraničných spoluprác a chystá aj debutový album.

Jeho tvorbu a dídžejské mixy nájdete na Soundcloude, sledovať ho môžete aj na Facebooku a Instagrame.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Braňo Jančich. Tlačovú správu sme upravili.