Britská speváčka a hudobníčka Kate Nash vydá 30. marca album Yesterday Was Forever. Tridsaťročná interpretka už z nahrávky zverejnila skladbu Drink About You, ku ktorej ponúkla aj videoklip. O réžiu sa postarala Liz Nistico z Holychild. Novinku nakrúcali v Los Angeles.

Kate Nash má na konte tri štúdiové albumy. Rodáčka z londýnskeho Harrowu sa preslávila hneď debutovou štúdiovkou Made of Bricks (2007), s ktorou ovládla britský albumový rebríček a získala za ňu platinovú platňu. Pochádzajú z nej známe piesne Foundations, Mouthwash či Pumpkin Soup. Zásluhou úspešnej nahrávky si vyslúžila aj BRIT Award pre najlepšiu interpretku či NME Award pre najlepšieho sólového interpreta.

Skladbu Foundations, ktorá je dodnes speváčkiným najúspešnejším singlom, tiež nominovali na prestížnu skladateľskú Ivor Novello Award. Z druhej štúdiovky My Best Friend Is You (2010) zas pochádza speváčkin druhý najväčší hit Do-Wah-Doo. Nash v roku 2013 predstavila zatiaľ poslednú nahrávku Girl Talk, z ktorej zverejnila single ako 3AM či OMYGOD.


Zdroj: SITA (Pitchfork.com)
Foto: Myignorantyouth.com

Súvisiaci interpreti: Kate Nash